torsdag 9 juni 2011

Cykling & Generaler


































































Igår fick vi oss en riktigt fin avslutningsmiddag av institutionen. De har tyckt att det varit kul och berikande att ha oss här - vad kul att höra!
Så efter cykelturen ( som såklart inte var ordersatt, utan väldigt trevlig om än svettig) så stack vi ner till Grand Place och åt typisk Belgisk mat och drack Belgisk öl. Vad är Belgisk mat? Jo, stoemp (mos av något slag) med blodkorv. Det smakade faktiskt väldigt gott.
Därefter fortsatte vår "sista kvällen" runda runt våra favorit ställen i stan...från Grand Place till Place St Gery, Cyklade nerför Louisalaan till Place du Chatelain (Onsdags höjdpunkt med mysig marknad och mingel) och sedan en sista Villo cykeltur förbi Bryssels godaste Pommes upp till Cinquentenaire.

Haft möte med Institutionschefen nu på morgonen och skall strax till Generalen för avanmäla oss från tjänstgöring på hans kontor.
Sen ska jag ta mig ut på stan och handla med mig lite choklad. Har nu beprövad erfarenhet inom området Bryssels chocolateries...tips på mina favoriter kommer ikväll.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar